Torgloppis på Blasieholmstorg mitt i City!

  

Torgloppisen på Blasieholmstorg är en loppis och antikmarknad mitt i Stockholm City, där vem som helst kan vara med och sälja! Här dukas vackra antikviteter och intressanta gamla prylar upp på stans mest pittoreska torg! Ett besök här är ett måste för alla prylentusiaster!

Arrangören Stockholmsmarknader AB

Telefon: 076-8966370

Epost: info@stockholmsmarknader.se

Följ gärna Team Loppis bakom kulisserna, på Instagram

Vi på Stockholmsmarknader är loppisentusiasterna Maria och Emma med vänner. Vi har med åren blivit riktiga proffs på det här med loppisar och driver nuförtiden ett 20-tal. Vi har 10 års erfarenhet och har fått en rad fina utmärkelser för våra evenemang. Så räkna med riktigt professionella arrangemang med mycket prylglädje och massor av engagemang.

Genom åren har vi fått flera hedersamma utmärkelser:
Årets Företagare i Täby 2012
Silverpristagare Årets Företagare Stockholms län 2012
Täby kommuns miljöpris 2014
Årets Nydanare i Collectors Awards 2015

Välgörenhet
Stockholmsmarknader stödjer verksamheter för hemlösa katter och hundar i Stockholms län! Arbetar du på ett katt- eller hundhem - hör av dig till oss! Maila oss på info@stockholmsmarknader.se


Torgloppisen på Blasieholmstorg är med andra ord alltid ett säkert kort för dig som vill sälja eller fynda på loppis! Hos oss vet du vad du får: Du vet vem arrangören är, att du kommer till en riktig loppis, alltid välbesökt, alltid välorganiserat.

Här kan du se ABC-nytts inslag om Torgloppisen och läsa ett par tidningsartiklar (klicka på bilderna nedan):

   

Fär mer information om oss på Stockholmsmarknader, se www.stockholmsmarknader.se

Håll koll på hela vårt loppisutbud på www.loppistajm.se

Har du något på hjärtat? Här gärna av dig!

Epost: info@stockholmsmarknader.se
Telefon: 076-8966370
www.stockholmsmarknader.se/aretsforetagare/ www.stockholmsmassan.se/press/pressmeddelanden/2014/1/the-collectors-awards---nomineringarna-till-arets-antikpriser-klara http://www.taby.se/Bygga-bo-och-miljo/Miljo/Tabys-miljopris/